O nama

Pored prometa nekretnina i ostalih usluga, nudimo svoje usluge i u sledećim pravnim poslovima:

  • izrade ugovora privrednog prava
  • primene propisa iz oblasti radnog prava (ugovori o radu, odluke, rešenja)
  • izrade svih vrsta opštih akata (pravilnici o sistematizaciji poslova, o radu, bezbednosti i zdravlju na radu, o osnovama i – merilima za obračun i isplatu zarada i druga opšta akta)

O Agenciji
InAgent

Agencija InAgent osnovana je 2005. godine u Inđiji. Smeštena je u strogom centru grada, u tržnom centru Sloboda. Delokrug agencije obuhvata šire područje, sve u zavisnosti od potreba klijenata. U svojoj ponudi imamo sve vrste nekretnina ( vikendice, stanove, kuće, zemljišta itd.). Angažovanjem naše agencije dobijate kompletnu uslugu od prvog kontakta, informisanja, razgledanja nekretnina, savetovanja, do zaključenja kupoprodajnog ugovora i rešavanja svih administrativno-tehničkih poslova u vezi sa nekretninama.

Pravni-poslovi-1

Ponuda investitorima

Agencija Vam u Inđiji nudi:

10 lokacija za izgradnju i saradnju u prodaji stambeno-poslovnih objekata spratnosti od P+3 do P+4+PK, sve u centru ili blizu centra grada. Na relativno brzu prodaju stanova i poslovnog prostora može da računa investiror koji gradi kvalitetno i u proklamovanim rokovima gradnje (bez zastoja i neizvesnosti).

Građevinsko zemljište u jugoistočnoj radnoj zoni za izgradnju privrednih objekata, nekoliko veoma povoljnih lokacija pored glavnih saobraćajnica, po cenama 10 do 15 E/m2.

Višenamenske stambeno-poslovne prostore u gradu od 400 do 900 m2 uz glavne saobraćajnice, sa potpunom infrastrukturom (struja, voda, gas) lako prilagodljive za proizvodne i uslužne aktivnosti.

OBAVEŠTENJE

 

 

AGENCIJA ZA PROMET NEKRETNINA “IN AGENT” INĐIJA UPISANA JE KOD MINISTARSTVA TRGOVINE TELEKOMUNIKACIJA I TURIZMA SRBIJE U REGISTAR OVLAŠĆENIH POSREDNIKA U PROMETU I ZAKUPU NEKRETNINA POD BROJEM 289